Aansluitende masters

Na het behalen van je bachelordiploma van Technische Bedrijfskunde (TBdk), Technische Bedrijfskunde voor de gezondheidszorg (TBG), of Technische Innovatiewetenschappen (TIW) kun je er voor kiezen een masteropleiding te gaan volgen aan de TU/e of aan een andere universiteit. Wil je je oriĆ«nteren op een masteropleiding van een andere universtiteit? Kijk dan op de websites van de desbetreffende universiteiten. 

Masteropleidingen bij IE&IS

De masteropleidingen die de School of Industrial Engineering aanbiedt zijn:

De School of Innovation Sciences biedt de masteropleidingen:

OML biedt de mogelijkheid om het masterprogramma te volgen in de vorm van een double degreetraject. Deze optie is toegankelijk voor studenten die hun bachelor opleiding Technische Bedrijfskunde (TBdk) aan de TU/e succesvol hebben afgerond of aan de Universiteit Twente. Meer informatie is te krijgen bij dr. Tarkan Tan. Onder bepaalde voorwaarden is het ook mogelijk om een bi-diplomeringstraject te volgen voor IS & SET of voor IS & IM. Meer informatie hierover is te krijgen bij de studieadviseur van TIW, Wil Kuijpers.

Jaarlijks zullen er twee voorlichtingen speciaal voor de huidige bachelorstudenten van deze faculteit plaatsvinden, waarbij de masteropleidingen Human-Technology Interaction (HTI), Innovation Sciences (IS), Operation Management & Logistics (OML) en Innovation Management (IM) aan de orde komen. Over de data van deze voorlichtingen zul je tijdig geinformeerd worden. 

Studenten die een opleiding aan de TU/e volgen

Denk je erover een masteropleiding te gaan volgen aan de TU/e, dan geldt het volgende. Je kunt direct tot een van de masteropleidingen van de TU/e worden toegelaten, wanneer je het afsluitend examen hebt gehaald van een voorbereidende universitaire bacheloropleiding van de TU/e. Let op dat per 1 september 2012 de 'Harde Knip'-regeling is gaan gelden! Voor meer informatie kun je terecht bij je studieadviseur.

Wil je weten welke masteropleidingen de TU/e allemaal aanbiedt, kijk dan ophttp://www.tue.nl/studeren/tue-graduate-school/masteropleidingen/.