Met een andere master

Net als elke andere Science Master kan je de Science Education and Communication master volgen in de volledige 2-jarige vorm. Toelating is mogelijk met verschillende Bachelor diploma's. Aan het eind ontvang je een masterdiploma.

Binnen de master SEC is één van de keuzemogelijkheden de lerarenopleiding. Je ontvangt dan na je masterdiploma een eerstegraads lesbevoegdheid. Door de opbouw in pakketten kan de lerarenopleiding ook heel goed worden gecombineerd met een vakmaster - je hebt dan een korter traject.

Kies je niet voor het leraarschap, dan kun je bijvoorbeeld richten op het onderzoek van beta en techniek onderwijs (internationaal), kiezen voor de track communicatie (i.s.m.TU-Delft), of je keuzeruimte gebruiken om je vakinhoudelijke kennis te versterken.

Tweede master

Zo kan je de master afronden in 1 jaar na het afronden van je eigen vakmaster. Hierbij ontvang je, bovenop je vakmaster diploma, een Science Education and Communication master diploma en, een eerste graads lesbevoegdheid. 

Lees meer...

Bi-Diplomering

Daarnaast kan je ook voor een bi-diplomering gaan. Hierbij doe je een halfjaar langer over je vakmaster, en volg je gelijktijdig de Science Education and Communication master. Je krijgt twee master diploma’s uitgereikt en je ontvangt een eerste graads lesbevoegdheid. 

Lees meer...

Educational Track - NIEUW!

Dan is er ook nog de optie om binnen je vakmaster een educational track te volgen. Voor deze variant is het noodzakelijk de eerste twee pakketten te hebben afgerond in de bachelor. Je ontvangt hiervoor een master diploma van je eigen vakmaster en een eerste graads lesbevoegdheid. Je ontvangt dan geen tweede master diploma. 

Lees meer...