Educational track

De lerarenopleiding biedt ook de optie om binnen je vakmaster een 'educational program' te volgen. Om je lerarenopleiding helemaal in je vakstudie te kunnen onderbrengen, is het op dit moment nog noodzakelijk de één of twee educatieve pakketten in bachelor af te ronden (zie combineren met je Bachelor), of om bijvoorbeeld 15EC aanvullend te studeren. Je ontvangt hiervoor een master diploma van je eigen vakmaster en een eerstegraads bekwaamheidsverklaring. Je ontvangt dan geen tweede master diploma.

Het onderstaand overzicht laat zien hoeveel EC van het onderwijs programma je maximaal in je vakmaster kunt opnemen. Indalen betekent dat je educatieve vakken uit de master SEC volgt in de keuzeruimte van je vakmaster of volgens de richtlijnen van je faculteit. Indien jouw optie er niet tussen staat, neem dan even contact op voor meer mogelijkheden. 

Vakmaster voor Educational Track
Studierichting vs. LeraarsrichtingNaWiSk
Applied Physics45 ECTS
Applied Mathematics45 ECTS
Chemical Engineering30 ECTS

We zijn druk bezig om meer studies aan te laten sluiten bij de ESoE door middel van een Educational track. Sta je er niet bij in bovenstaand overzicht? Neem dan contact op dan kijken we naar een alternatieve constructie.