Verken je mogelijkheden!

De masteropleiding Science Education and Communication heeft een zeer flexibel programma. Dit levert het voordeel op dat je al snel deel kan nemen aan de opleiding en jezelf kunt ontwikkelen als docent! Echter, wij begrijpen ook dat de opties overweldigend zijn. Daarom wordt er gewerkt aan een intake systeem, waarbij wij je snel op weg kunnen helpen bij de ESoE. Via Studielink kan je je aanmelden voor de master opleiding Science Education and Communication. Ook in je oriëntatie fase dien je je via Studielink voor de opleiding in te schrijven. Dit is geen definitieve inschrijving want je kunt je op ieder moment weer uitschrijven. Na je aanmelding in studielink ontvang je via OSIRIS Aanmeld een intakeformulier die je vervolgens moet invullen om een intakegesprek te kunnen laten inplannen. Graag verwijzen we je ook nog naar onze Studiegids en de Onderwijstool waarin de diverse toelatingseisen en mogelijkheden beschreven staan.

Wil je na het bekijken van de Digitale Studiegids meer informatie over jouw situatie? Neem dan contact met ons op via esoe@tue.nl.

Snel zelf kijken of je toelaatbaar bent

De universitaire lerarenopleidingen hebben gezamenlijk een tool ontwikkelt zodat je snel kunt zien of je een lerarenopleiding kunt gaan doen en hoe lang deze opleiding ongeveer zal duren. Deze tool geeft je een indicatie voor welke opleidingen je toelaatbaar bent met je vooropleiding(en). De tool geeft ook een indicatie voor de omvang van het te volgen programma (aantal ECTS) en welke opleidingen je eventueel nog meer kunt volgen. Vul dus snel alles in, in de OnderWijzer!