Verken je mogelijkheden!

De masteropleiding Science Education and Communication heeft een zeer flexibel programma. Dit levert het voordeel op dat je al snel deel kan nemen aan de opleiding en jezelf kunt ontwikkelen als docent! Echter, wij begrijpen ook dat de opties overweldigend zijn. Daarom wordt er gewerkt aan een intake systeem, waarbij wij je snel op weg kunnen helpen bij de ESoE. Dat systeem kan snel een globale inschatting maken van jouw programma.

Het systeem is nog niet gereed. Wil je na het bekijken van de Digitale Studiegids meer informatie over jouw situatie? Neem dan contact met ons op via ESoE@tue.nl.

Snel zelf kijken of je toelaatbaar bent

De universitaire lerarenopleidingen hebben gezamenlijk een tool ontwikkelt zodat je snel kunt zien of je een lerarenopleiding kunt gaan doen en hoe lang deze opleiding ongeveer zal duren. Deze tool geeft je een indicatie voor welke opleidingen je toelaatbaar bent met je vooropleiding(en). De tool geeft ook een indicatie voor de omvang van het te volgen programma (aantal ECTS) en welke opleidingen je eventueel nog meer kunt volgen. Vul dus snel alles in, in de OnderWijzer!