Administratiekosten Regeling Bachelor College

De TU/e hanteert de administratiekostenregeling voor alle Bachelor College vakken. Wanneer je niet op tijd bent met aanmelden voor een kwartiel, kun je gebruik maken van de administratiekostenregeling. Je betaalt €20,- per vak waarvoor je je nog wilt aanmelden. Check alle deadlines hier. Let erop dat de Bachelor vakken die je wilt volgen in je studiepakket moeten zijn opgenomen voordat je je kunt aanmelden voor het vak via OASE.

Procedure

  1. Wanneer je te laat bent voor het aanmelden van vakken in het bachelor college, maar het onderwijs is nog niet gestart, dan kun je je niet meer aanmelden in OASE. Er verschijnt een knop "Te laat aanmelden".
  2. Je moet via een pinbetaling de administratiekosten komen betalen aan de Balie van het Onderwijs en Studenten Service Centrum (STU, op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00). Dit is een bedrag van  €20,- per vak waarvoor je je nog wilt aanmelden.
  3. Het STU noteert de vakcodes waarvoor jij administratiekosten betaald, zorg dus dat je deze hebt opgeschreven als je komt betalen.
  4. Een uur na betaling kun je jezelf alsnog aanmelden voor het vak via OASE.

Let op!

  1. Aanmelden kan vanaf 15 juni voor het hele collegejaar. Je kunt het beste zo snel mogelijk aanmelden en niet met aanmelden wachten tot vlak voor de deadline.
  2. Als het vak niet is opgenomen in je studiepakket, is er geen aanmeldknop in OASE. Controleer daarom tijdig in OASE of je studiepakket in orde is. We adviseren dit 5 werkdagen voor deadline aanmelden vakken te doen. Als het studiepakket niet in orde is, neem dan direct contact op met de Onderwijsadministratie van je eigen faculteit. Zo kun je in veel gevallen betaling van administratiekosten nog voorkomen.
  3. Voor sommige vakken is een maximum aantal deelnemers bepaald. Als dit maximum bereikt is, kun je je niet meer aanmelden. Je kunt dan een ander keuzevak kiezen, ook dit moet je eerst doorgeven aan je eigen Onderwijsadministratie zodat zij jou studiepakket kunnen aanpassen.
  4. Wanneer het onderwijs van het betreffende kwartiel al gestart is, kun je je niet meer aanmelden. Ook niet door betaling van administratiekosten.