Studiemanagementadviseur

Studeren vereist veel zelfstandigheid en discipline. Ben je niet tevreden over je studievoortgang of vallen je resultaten tegen? Dan kan de TU/e je helpen om je studierendement te verbeteren.

Studiemanagement bestaat uit diverse vormen van ondersteuning. Je kunt gebruik maken van individuele coaching door één van de studiemanagement-adviseurs, e-coaching of van het groepsaanbod. Ben je benieuwd naar wat studiemanagement jou kan bieden? Bekijk dan het trainingsaanbod.

E-coaching

Het is mogelijk om een e-coachingstraject aan te gaan met een studentenpsycholoog of studiemanagementadviseur. Je gaat dan, met ondersteuning van een coach, actief aan de slag om te werken aan jouw hulpvraag en dit is tijd en plaats onafhankelijk.

Stuur via e-mail een bericht naar H. van Engelen waarin je aangeeft te willen starten met e-coaching. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen de uitnodigingsmail, met daarin meer info over de werkwijze.

Direct een persoonlijke afspraak inplannen

Het maken van een individuele afspraak kan via het online afsprakenformulier via onderstaande knop:

Diagnose autisme of AD(H)D

Heb je een diagnose autisme of AD(H)D? Maak dan via onderstaande knop een afspraak.

Deze online afspraken tool is door de TU/e zorgvuldig opgezet en het systeem voldoet aan alle wettelijke verplichtingen van de wet op de privacy. De gegevens worden alleen als input voor de gesprekken gebruikt.