Campuskaart

Als je eenmaal ingeschreven bent voor een opleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven, ontvang je een campuskaart. De campuskaart is bedoeld voor de hele studietijd. Dit betekent dat elke student slechts éénmaal een (plastic) campuskaart ontvangt. Bij de campuskaart hoort een bewijs van inschrijving. Deze kun je zelf uitprinten in Osiris (Personalia > Status van Inschrijving).
 
De campuskaart gebruik je voor verschillende doeleinden. Je gebruikt de kaart als:

  • Sportkaart
  • Collegekaart
  • Bibliotheekpas
  • Kopieerkaart
  • Pas voor de lockers in het MetaForum en Auditorium

Ook moet je je campuskaart verplicht laten zien als je deelneemt aan tentamens.

Meer informatie over de campuskaart en het campuskaartreglement vind je hier.

Wijzigingen

Bij wijziging van de studiegegevens dient contact opgenomen te worden met het ESA. Na wijziging kun je een nieuw bewijs van inschrijving printen via Osiris (Personalia > Status van Inschrijving).

Diefstal/verlies

Bij verlies of beschadiging van de pas kan tegen betaling van € 30,- bij de Parking & Security Desk een nieuwe pas worden gemaakt. Bij diefstal wordt kostenloos een nieuwe pas aangemaakt, mits een aangifte van diefstal wordt getoond. Als de pas tijdens normaal gebruik beschadigd is geraakt, worden eveneens geen kosten in rekening gebracht. Dit wordt ter plekke beoordeeld door de desbetreffende medewerker. Voor de aanvraag van een nieuwe campuskaart kun je een mail sturen naar de Parking&Security Desk.