Campuskaart

Als je eenmaal ingeschreven bent voor een opleiding aan de Technische Universiteit Eindhoven, ontvang je een campuskaart. De campuskaart is bedoeld voor de hele studietijd. Dit betekent dat elke student slechts éénmaal een (plastic) campuskaart ontvangt. Bij de campuskaart hoort altijd een geplastificeerd bewijs van inschrijving. Deze ontvang je per studiejaar.
 
De campuskaart gebruik je voor verschillende doeleinden. Je gebruikt de kaart als:

  • Sportkaart
  • Collegekaart
  • Bibliotheekpas
  • Kopieerkaart
  • Pas voor de lockers in het MetaForum en Auditorium

Ook moet je je campuskaart verplicht laten zien als je deelneemt aan tentamens.

Meer informatie over de campuskaart en het campuskaartreglement vind je hier.

Bestelde campuskaarten

Studenten die nog geen campuskaart hebben ontvangen, kunnen in het bestand aan de rechterzijde van de pagina zien of deze besteld is en wanneer deze verwacht wordt klaar te zijn. Bij vragen neem contact met de ESA Helpdesk (ESAHelpdesk@tue.nl).

Wijzigingen

Bij wijziging van de studiegegevens dient contact opgenomen te worden met het ESA, waar na wijziging een nieuw geplastificeerd bewijs van inschrijving wordt gemaakt.

Diefstal/verlies

Bij verlies of beschadiging van de pas kan tegen betaling van € 30,- bij de Parking & Security Desk een nieuwe pas worden gemaakt. Bij diefstal wordt kostenloos een nieuwe pas aangemaakt, mits een aangifte van diefstal wordt getoond. Als de pas tijdens normaal gebruik beschadigd is geraakt, worden eveneens geen kosten in rekening gebracht. Dit wordt ter plekke beoordeeld door de desbetreffende medewerker. Voor de aanvraag van een nieuwe campuskaart kun je een mail sturen naar de Parking&Security Desk.