Studiemanagement

Studeren vereist veel zelfstandigheid en discipline. Ben je niet tevreden over je studievoortgang of vallen je resultaten tegen? Dan kan de TU/e je helpen met ondersteuning op het gebied van studiemanagement.

Studiemanagement bestaat uit diverse vormen van ondersteuning met als doel om je te helpen je studierendement te verbeteren. De ondersteuning wordt gegeven door studentmentoren maar er zijn ook groepstrainingen en je kunt gebruik maken van individuele coaching. Ben je benieuwd naar wat studiemanagement jou kan bieden? Bekijk dan het trainingsaanbod en meld je aan of maak een afspraak met een studentenadviseur van het ESA.

Inschrijven

Elk kwartiel worden trainingen gegeven gegeven. Om je aan te melden voor een training vind eerst een intakegsprek plaats. De exacte data en tijden worden afgestemd tijdens de intake.Je kunt zelf online een intakegesprek (Persoonlijke Afspraak) plannen. Geef bij het plannen van de afspraak aan als reden 'intakegesprek' en aan welke training je wilt deelnemen. Klik op de titel voor meer informatie en aanmelden.

Op dit moment worden de volgende trainingen gegeven.

Studiemanagement

Tijdens de trainingen maken we gebruik van diverse werkvormen. De benodigde lesmaterialen worden op Canvas geplaatst.