SFC01 - Afstudeergroep (Bachelor/Master)

Doelgroep

Studenten die in de laatste fase van hun Bachelor of Master zitten, maar een stok achter de deur nodig hebben bij het afronden van hun Bachelor Eindproject (BEP) of afstudeeropdracht.

Leerdoelen

Continuïteit en regelmaat aanbrengen en vasthouden in de fase van het afstuderen door het stellen en uitvoeren van realistische doelen.

Inhoud

Tijdens deze bijeenkomsten deel je tips en ideeën met de andere deelnemers en bespreek je de doelen  die je op korte of lange termijn wilt realiseren. Door het uitwisselen van ervaringen met medestudenten onderzoek je welke strategieën voor jou wel of niet werken. Voor deze groep wordt er van je verwacht dat je altijd (op tijd) aanwezig bent en je eigen weektaak uitvoert. We verwachten dat je actief deelneemt, zowel aan je eigen studie als in het stimuleren van anderen.

Startdata

Bijeenkomsten vinden het gehele jaar plaats op een vast uur per week. Meer informatie over de training kun je vinden op Osiris.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar stu.trainingen@tue.nl onder vermelding van je naam, studentnummer en de training die je wilt gaan volgen (in dit geval SFC01). Voorafgaand aan je deelname krijg je een uitnodiging voor een individueel intakegesprek waarbij bepaald wordt of de training inderdaad past bij je hulpvraag.