Notebook kortingsregeling

Schakel- en Masterstudenten

De TU/e biedt haar Schakel- en Masterstudenten de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief een high-end notebook aan te schaffen via de notebook kortingsregeling. Voor 1e jaars Bachelor studenten bestaat de notebookregeling, voor meer informatie zie het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Door de notebooks in grote aantallen in te kopen krijgt de TU/e elk jaar flinke korting op de inkoopprijs. De Schakel- en Masterstudenten van de TU/e kunnen via de kortingsregeling profiteren van deze korting. Tevens kunnen ouderejaars ook gebruik maken van deze regeling als zij ter vervanging van hun huidige notebook een nieuwe willen aanschaffen.

Schakel- en Masterstudenten kunnen vanaf 27 juli een notebook te bestellen via het speciaal ingerichte web portaal. De bestelling wordt dan rechtstreeks geplaatst bij de leverancier, die de verdere afhandeling zal verzorgen. Deze bestelling wordt dus niet bij de TU/e zelf geplaatst.

Inloggen

Inloggen in het webportaal kan door middel van het aanmaken van een account met een TU/e emailadres. Gebruik hiervoor de optie 'new costumer' en je emailadres @student.tue.nl.

Notebook specificaties

Voor het studiejaar 2018-2019 wordt de 15,6” HP Zbook Studio G4 aangeboden. Dit is een krachtig workstation met een Quadcore i7 processor en de uitstraling van een ultrabook. Op de flyer rechts op deze pagina of het web portaal vind je verdere specificaties.

De notebook wordt standaard geleverd met 3 jaar on-site garantie. Accessoires zijn optioneel aan te schaffen in het web portaal. Daarnaast wordt vooraf een TU/e-image geplaatst op de notebook, zodat alle benodigde software bij levering op je notebook staat.

  Levering

  De notebook wordt ongeveer 4 weken na bestelling thuisbezorgd. De levering vindt plaats op een huisadres naar keuze in Nederland. 

  Let op: Indien je de notebook tijdens de start van het collegejaar nodig hebt dien je deze vóór 1 augustus te bestellen in verband met de levertijd.

  Garantie

  De notebook wordt geleverd met 3 jaar on-site garantie. On-site betekend dat je voor de garantieafhandeling via de servicedesk HP een afspraak kunt maken met een monteur die langs zal komen om de notebook te repareren.

  Bij de garantieafhandeling heeft ICT Services Student geen rol en kan dan ook niet hierin ondersteunen.