Notebookregeling

Eerstejaars Bachelorstudenten

Voor iedere student aan de TU/e is een notebook onmisbaar. Je notebook heb je nodig voor communicatie met anderen, het verzamelen van informatie, het maken van berekeningen, het maken van tekeningen, het uitvoeren van simulaties en het afleggen van tentamens. Studenten van de TU/e zijn verplicht een notebook tot hun beschikking te hebben gedurende de looptijd van hun studie aan de TU/e. Hiervoor kunnen studenten gebruik maken van onderstaande notebookregeling of een eigen laptop gebruiken. Lees hier de voorwaarden voor eigen notebook gebruik.

Aangezien de aanschaf van een goede notebook vrij kostbaar is, heeft de TU/e, ter ondersteuning, dan ook de notebookregeling in het leven geroepen.

De notebookregeling is een eenmalige aanbieding voor Bachelor studenten met een eerstejaars hoofdinschrijving aan de TU/e. Dit houdt in dat je als Bachelorstudent via de TU/e een notebook kunt aanschaffen tegen een sterk gesubsidieerde prijs.

Om een indicatie te geven: op dit moment neemt ongeveer 90% van de studenten deel aan deze regeling. Jaarlijks selecteren specialisten een nieuw notebook.

Aankomende Schakel- en Masterstudenten komen in aanmerking voor de kortingsregeling, voor meer informatie zie de kortingsregeling.

Eigen notebook gebruik

Indien je niet wilt deelnemen aan het TU/e notebook programma en liever je eigen laptop gebruikt, graag de voorwaarden voor eigen notebook gebruik lezen.