Welke notebook

De notebook wordt ieder jaar door een aantal specialisten geselecteerd en wordt compleet afgeleverd inclusief geïnstalleerde software. Bij de selectie wordt met name gekeken naar algemene performance, grafische performance en mechanische performance.

Voor studiejaar 2018-2019 is de HP Zbook Studio G4 gekozen. Voor de specificaties: download de flyer rechts op deze pagina

Accessoires

Bij de notebook wordt een ruim accessoirepakket geleverd: rugzak, muis, veiligheidskabel en netwerkkabel.

Software

De notebook wordt ieder jaar gebruiksklaar aangeleverd. Zoals gezegd is dit inclusief geïnstalleerde software.

Deze software kan in vier groepen onderverdeeld worden: het besturingssysteem, de algemene basissoftware, de facultaire basissoftware en de opleidingssoftware.

De ondersteuning voor deze programma’s kan verkregen worden bij het centrale ondersteuningspunt ICT Services Student. Deze bevindt zich in het Metaforum.

Onder de algemene basissoftware vallen onder andere: office suite, virus software en KANS software. Deze lijst verschilt per jaar. De opleidingssoftware is per opleiding samengesteld en dus opleidingsspecifiek.

Op de website ICT Services Student vind je een volledige lijst van beschikbare software en naar de software voor instellingsgebruik.