Deadline aanvragen VSBfonds Beurs 1 maart 2018

VSBfonds heeft beurzen voor studie of onderzoek in het buitenland. Met een VSBfonds Beurs kun je na afronding van je bachelor of masteropleiding in het buitenland verder studeren of onderzoek doen. Aanvragen kan tot en met 1 maart 2018voor studenten die na 1 juli 2018 zullen starten met een buitenlandse studie of onderzoek. De selectie vindt plaats in maart 2018. De voorwaarden zijn te vinden op www.vsbfonds.nl/beurzen.

Voor meer informatie over de selectieprocedure op de TU/e: neem contact op met Petri van de Vorst

1 maart 2018: Deadline aanmelding Fonds International Experience 2017/2018 Q4

De deadline voor aanmelding voor Fonds International Experience (en daaraan gekoppeld Holland Scholarship) voor studenten die aanvangen met hun exchange of stage tussen 1 april 2018 en 30 juni 2018 (kwartiel 4 van academisch jaar 2017/2018) is 1 maart 2018. Zorg dat je aanmelding op tijd ontvangen is door ESA/io, ook wanneer je stage of exchange nog niet volledig geregeld is.

Silicon Valley Dutch Internship Platform

The Consulate General of the Netherlands in San Francisco is proud to present the Silicon Valley Dutch Internship Platform.

This program is designed to help students at Dutch Universities land their dream internship in Silicon Valley. Companies profit from candidates from one of the best talent pools in the world, while the student’s career will jump start by gaining experience and a network in Silicon Valley.

Finding the perfect internship in Silicon Valley while you’re in the Netherlands is not easy. Barriers to finding available options and connecting with the right people are high. US companies expect two recommendation letters with each application, for example, which is not a custom in the Netherlands. And - once you actually land that internship - you’ll still have work through a pile of paperwork to actually get into the US.

That’s where our platform comes in. We offer an overview of available internships, information on the process and organizations that can help you at the various steps on your way and we can introduce qualified candidates to companies. The goal: to smoothen your road to Silicon Valley.

We are currently looking for the brightest minds in tech that are:

• searching for an internship with a start date in September 2017 or later

• currently maintaining an >7.5 GPA

• (or have been) involved in relevant extracurricular activities

Learn more on our website and join our platform via LinkedIn!