NAHSS Summer School 2018

“Een life changing experience. Dé manier om Azië te ontdekken: een unieke ervaring met een fantastische groep.”

De NAHSS is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse universiteiten, zes ministeries en meer dan twintig Nederlandse en Chinese multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen voor Nederland in Azië te laten ervaren.

Honderd studenten reizen na een voorbereidend programma in Nederland af naar Beijing, Hongkong, Chengdu of Taipei. Daar volgen ze een zomerschool, bezoeken ze bedrijven en werken aan een project voor één van de NAHSS partners. Het programma wordt afgesloten met een business week in Shanghai.

We zoeken ambitieuze, ondernemende en excellente tweede- en derdejaars bachelor studenten met interesse in Azië. Check de website van NAHSS voor meer informatie over de criteria en aanmeldingsprocedure: voor de TU/e gelden afwijkende aanmelddata, deze vind je in de flyer

Voor meer informatie over de exacte aanmeldprocedure aan de TU/e kun je contact opnemen met Petri van de Vorst.