Vertrouwenscontactpersonen (peer listeners)

Vertrouwenscontactpersonen (peer listeners)

Heb je iets vervelends meegemaakt? Zit je iets dwars? Of ben je niet op je best? Then let's talk about it!  

Wij zijn 24 studenten die een training hebben gevolgd en jouw vertrouwenscontactpersoon (peer listener) kunnen zijn. Of je vraag nu groot of klein is, wij zijn er om naar je te luisteren en je door te verwijzen naar de beschikbare ondersteuning.

Het studentenleven aan de TU/e kan een rollercoaster van ervaringen zijn. Wij kennen het gevoel! Soms vind je het geweldig en gaat alles goed. En soms voel je je verloren en weet je niet wat je moet doen om je beter te voelen. Wij moedigen je aan om over deze hoogte- en dieptepunten te praten. Wij luisteren naar je en helpen je uitzoeken wat de beste vervolgstappen zijn en met wie je contact kunt opnemen voor ondersteuning.

Of je nu gewoon een praatje wil maken, hulp wil bij het zoeken van proffessionele hulp of samen wil kijken wat je nu het beste kunt doen: wij zijn er voor je. En natuurlijk blijft alles wat je deelt volledig vertrouwelijk. Dus kies een vertrouwenscontactpersoon met wie je denkt dat je de beste klikt hebt en let's talk about it!  

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact met Lara Hofstra op via 040 - 247 5798 of onderstaand contactformulier. 

Reageren / Contact