Wat is TINT?

TINT is een organisatie die alle studenten van Eindhoven (BSc, MSc, Ph.D.) ondersteunt met hun mentale welzijn, persoonlijke groei en levensvragen door een veilige plek te bieden om persoonlijke onderwerpen te verkennen.

Workshops en Evenementen

TINT organiseert evenementen en workshops voor alle studenten die zich verder willen ontwikkelen en nieuwe inzichten willen opdoen.

Workshops op Aanvraag

Je team/bestuur kan contact opnemen met TINT voor een workshop uit onze catalogus over onderwerpen als communicatie, zelfacceptatie en besluitvorming.

Life Coaches

Onze life coaches kunnen je een nieuw perspectief bieden op je problemen in het leven. Vraag een gesprek aan over elk onderwerp; keuzes maken, relaties, motivatie, rouw, identiteit, spiritualiteit, etc.

Podcasts

Bekijk onze podcast afleveringen voor begeleide mindfulness sessies en interessante gesprekken om je nieuwe inzichten te geven in het leven.

Community

Word lid van onze WhatsApp-community om op de hoogte te blijven van onze evenementen, nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan leuke sociale activiteiten.