We vinden het belangrijk dat je tijdens je studie internationale ervaring opdoet. De doelstelling van de TU/e Graduate School is dat iedere afgestudeerde masterstudent op enig moment een international experience heeft ondergaan. Deze international experience kan behaald worden door een exchangeperiode bij een van de partneruniversiteiten, een internationale stage bij een bedrijf, instituut of universiteit in het buitenland uit te voeren of een gedeelte van het afstudeerproject in het buitenland te doen.

Wil je graag een tijdje naar het buitenland? Het is een mooie manier om in contact te komen met andere culturen en talen. Door te studeren of werken in het buitenland doe je ervaring op in een internationale (werk)omgeving, ervaar je hoe andere landen zaken aanpakken én leer je nieuwe mensen kennen. Daarnaast is een buitenlandse studie- of werkervaring een mooie aanvulling op je curriculum vitae.

Inloopspreekuur

Normaal gesproken is er wekelijks een inloopspreekuur, waar je terecht kunt met vragen om extra informatie of specifieke vragen over visa en verzekeringen. Vanwege de coronamaatregelen vervalt het spreekuur.

Neem voor vragen contact op met International Office van jouw faculteit of met Petri van de Vorst, International Office ESA. Je kunt ook een online afspraak inplannen.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact met Petri van de Vorst op via 040 - 247 4312 of onderstaand contactformulier.  

Contact