Roel Notten nieuwe Ombudsfunctionaris Studenten

6 september 2023

24 augustus is Roel Notten (43) gestart als Ombudsfunctionaris Studenten. Het is een nieuwe functie die we delen met de Universiteit Utrecht (UU).

Heb je als student een probleem, dilemma of conflict dat tijdens je studie is ontstaan? En heeft de hulp en bemiddeling door bijvoorbeeld je opleiding of Education and Student Affairs niet tot een bevredigend resultaat geleid? Dan kun je terecht bij de Ombudsfunctionaris Studenten. De Ombudsfunctionaris Studenten is een onafhankelijke partij die een onpartijdig advies, bemiddeling, of doorverwijzing binnen de hulpstructuur van de TU/e biedt⁠. De Ombudsfunctionaris is daarmee een tweedelijnsvoorziening.  

Over Roel Notten 
Roel is bekend met studenten en het onderwijs. Zo is hij, naast zijn nieuwe rol bij de TU/e en UU, tevens opleidingsmanager bij de School-vAK (School voor Antroposofische Kinderopvang | Onderwijsassistenten Vrijeschool).  
 
Daarvoor was hij onder meer actief als bestuurssecretaris in het basisonderwijs en secretaris studentparticipatie en klachtenfunctionaris bij ROC Midden Nederland. In zijn vrije tijd deed hij jarenlange ervaring op als buurtbemiddelaar in zijn woonplaats Utrecht. Roel is getrouwd en vader van vier kinderen. 
 
Hoe kun je Roel bereiken? 
Roel is voor 0,1 fte werkzaam voor de TU/e. Hij is iedere twee weken op donderdag op de campus aanwezig. Hij is bereikbaar via +31 6 39 58 68 47 en r.notten@tue.nl.