Maak jij al gebruik van de collectieve zorgverzekering van TU/e?

20 december 2023

Het jaar zit er bijna op en dus mag je weer kiezen voor een zorgverzekering. En dat is best lastig. Er zijn immers zoveel aanbieders. Waar doe je goed aan?

Bij TU/e vinden we dat je goede zorg verdient. Vandaar dat we met Zilveren Kruis afspraken hebben gemaakt over de collectieve zorgverzekering. Mét korting en andere voordelen voor jou en je gezinsleden.

Voordelen collectiviteit
Sluit nu je collectieve zorgverzekering af en profiteer van 15% korting op de aanvullende pakketten! Daarnaast profiteer je van veel voordeel: scherpe premies, uitstekende voorwaarden en service en gemakkelijk af te sluiten. Uiteraard geldt dit ook voor je gezinsleden.

Nog niet verzekerd via TU/e?
Heb je nog geen collectieve zorgverzekering via TU/e? Ga dan naar de website van Zilveren Kruis en bereken eenvoudig je premie online. Je kunt hier direct je zorgverzekering afsluiten.

Overstappen per 1 januari 2024
In de Zorgverzekeringswet is vastgelegd dat verzekerden jaarlijks mogen wisselen van verzekeraar. Verzekerden hebben tot en met 31 december 2023 de mogelijkheid om op te zeggen. Vervolgens heeft men tot en met 31 januari 2024 de tijd om zich bij een nieuwe verzekeraar aan te melden. De verzekering gaat dan met terugwerkende kracht, op 1 januari 2024 in.

Heb je al een collectieve zorgverzekering via TU/e?
Je nieuwe zorgpolis staat klaar in de ‘Mijn Zilveren Kruis’. Het is verstandig om hier even bij stil te staan. Is er iets gewijzigd in je persoonlijke situatie? Heeft dit invloed op je zorgverzekering? Of heb je volgend jaar een specifieke vergoeding nodig? Neem dan contact op met Zilveren Kruis voor een vrijblijvend advies.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met de adviseurs van Zilveren Kruis Klantenservice te bereiken op 071 – 751 0052. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 – 20.00 uur en op de zaterdagen tussen  9:00 tot 13:00 uur.

Liever een persoonlijke afspraak?
Maak je liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail jouw Aon Adviseur Paul Dekker (06) 13 15 95 79 of paul.dekker@aon.nl

Spreekuur bij TU/e
Of kom naar het TU/e spreekuur op dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Atlas Gebouw (kamer 10.240).