TE Timetable: nieuwe tool voor het opvragen van je rooster

30 mei 2024

Vanaf 3 juni 2024 vind je je rooster voor het huidige en het nieuwe collegejaar (2024/2025) in TimeEdit (TE) Timetable, een nieuwe tool voor het opvragen van roosters.

Vanaf 3 juni 2024 vind je je rooster voor het huidige en het nieuwe collegejaar (2024/2025) in TimeEdit (TE) Timetable, een nieuwe tool voor het opvragen van roosters. Je rooster voor het huidige collegejaar kun je nog tot en met 31 augustus 2024 opvragen via MyTimetable. Vanaf 1 september 2024 gebruiken we alleen nog TE Timetable.  

Hoe werkt TE Timetable?  
Met TE Timetable kun je je rooster bekijken en downloaden. Je logt in met je TU/e-inloggegevens. Je ziet je personal schedule, met daarin alle vakken waarvoor je je hebt ingeschreven en alle datums van tentamens. Via schedule kun je het rooster van vakken bekijken waarvoor je niet ben ingeschreven. Het vak- en tentamenrooster worden per semester gepubliceerd.  
 
Je kunt TE Timetable koppelen aan je eigen agenda-applicatie. Het rooster, inclusief eventuele wijzigingen, verschijnt dan automatisch in je eigen agenda, zodat je altijd de meest actuele informatie bij de hand hebt. Je hoeft je rooster maar één keer te koppelen aan je agenda. In de handleiding lees je hoe je dat doet.  

Had je een koppeling tussen MyTimetable en je eigen agenda-applicatie? Dan vervalt deze per 1 september 2024. Je kunt een nieuwe koppeling te maken met TE Timetable. 

Koppeling met Canvas 
Je  Canvas-deadlines staan niet in TE Timetable. Je kunt de Canvas-deadlines wel koppelen aan je eigen agenda-applicatie. In de handleiding lees je hoe dat werkt. 
 
Meer informatie 
Heb je vragen over TE Timetable? In de handleiding vind je veel informatie over TE Timetable. Neem voor ondersteuning bij (technische) problemen contact op met timeedit@tue.nl.