Als TU/e werken we samen met andere universiteiten en partners in binnen- en buitenland. In je vrije keuzeruimte kun je ervoor kiezen om vakken te volgen bij deze partnerinstellingen of om mee te doen aan (internationale) challenges en competities. 

EuroTeQ

We zijn een trotse grondlegger van EuroTeQ, een samenwerkingsverband van zes toonaangevende universiteiten op het gebied van wetenschap en technologie. EuroTeQ maakt het mogelijk om (online) vakken en challenges te volgen aan een van de partneruniversiteiten. Interesse? Bekijk dan onze course catalogue en zie wat de andere universiteiten te bieden hebben. Of bekijk ons webinar voor praktische informatie. 

Zet je liever je tanden in een uitdagend project? Dat kan! Ieder jaar organiseert EuroTeQ de EuroTeQ Collider, waarin je in een gemixed team werkt aan innovatieve projecten en uitdagingen.

Strategische alliantie TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht

TU/e vormt samen met Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en Universitair Medisch Centrum Utrecht een strategische alliantie (EWUU) op het gebied van life sciences, artificial intelligence for health, onderwijs en gezondheid.