Onderwijs bij partnerinstellingen

Als TU/e werken we samen met andere universiteiten en partners in binnen- en buitenland. In je vrije keuzeruimte kun je ervoor kiezen om vakken te volgen bij deze partnerinstellingen of om mee te doen aan (internationale) challenges en competities.  

EuroTeQ 

We zijn een trotse grondlegger van EuroTeQ, een samenwerkingsverband van zes toonaangevende universiteiten op het gebied van wetenschap en technologie. EuroTeQ maakt het mogelijk om (online) vakken en challenges te volgen aan een van de partneruniversiteiten. Interesse? Bekijk dan onze course catalogue en zie wat de andere universiteiten te bieden hebben.  
 
Zet je liever je tanden in een uitdagend project? Dat kan! Ieder jaar organiseert EuroTeQ de EuroTeQ Collider, waarin je in een gemixed team werkt aan innovatieve projecten en uitdagingen. Kijk op www.euroteq.eu/collider voor meer informatie. 

Strategische alliantie TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht 

TU/e vormt samen met Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en Universitair Medisch Centrum Utrecht een strategische alliantie (EWUU) op het gebied van life sciences, artificial intelligence for health, onderwijs en gezondheid.

EduXchange

Vanaf 23 november kun je met één klik op de knop vakken volgen bij Wageningen University & Research en Universiteit Utrecht via EduXchange.nl.

Via EduXchange wordt bovendien je behaalde resultaat automatisch aan je eigen onderwijsinstelling doorgegeven. De vakken op het platform zijn zo aangepast dat ze beter aansluiten op de verschillende periodes van de instellingen. Waar mogelijk is gekozen voor minder campus-gebonden contactmomenten.

Stel eenvoudig je eigen curriculum samen

Met EduXchange stel je gemakkelijk je eigen curriculum samen, over de verschillende instellingen heen. Op dit moment kan jij als student van TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht kiezen uit een ruim aanbod van vakken. Dit aanbod bouwt de komende jaren verder uit.