SFC01 - Afstudeergroep: Naar de eindstreep… maar niet in je eentje!

Voor wie?

Ineens realiseer je dat je dichter bij de eindstreep bent dan je tot voor kort had gedacht. Een realisatie die (lichte) paniek in je naar boven kan halen, wellicht heb je dat ervaren? Spoken de “hoe-, wat- en wanneer-vragen” door je hoofd? Dan is nú het moment om jezelf aan te melden voor de afstudeergroep. In wekelijkse meetings ga je samen met een studiemanagementcoach en medestudenten aan de slag. Je vindt antwoorden op je vragen en krijgt tips & advies over de zaken waar je tegenaan loopt. Daarnaast is dit wekelijkse moment natuurlijk de perfecte stok achter de deur om je doelen te behalen!

Wat levert deelname aan de groep jou op?

Je leert hoe je gestructureerd de verschillende fases richting je BEP/afstudeeronderzoek vorm kunt geven. Je leert realistische doelen stellen en krijgt ondersteuning om je hier ook daadwerkelijk aan te houden. Natuurlijk krijgen ook veelvoorkomende onderwerpen, zoals uitstelgedrag, motivatie, concentratie en omgaan met stress aandacht. Zo krijg je meer grip op jouw project. 

Hoe werkt het?

Je gaat samen met andere studenten aan de slag. Tijdens de bijeenkomsten bespreek je hoe je je korte- en lange termijndoelen gaat realiseren en onderzoek je welke strategieën goed voor jou werken. Waar zitten jouw valkuilen, hoe ga je het beste met je valkuilen om en… kun je elkaar misschien steunen door hier alert op te zijn? Door het uitwisselen van ervaringen en tips krijg je beter zicht op je  mogelijkheden. Dit lukt alleen als je actief deelneemt en je afspraken nakomt. Dus zodra je je aanmeldt maak je, met de groep én met jezelf, de afspraak dat je wekelijks aanwezig bent.

Aanmelden

Dus, kan jij wel wat steun gebruiken tijdens jouw eindsprint, meld je dan aan door een intake gesprek te maken met een studiemanagementcoach. Tijdens dit gesprek bekijken we samen of deze groep inderdaad op dit moment het best bij je past. Je kunt een afspraak maken via deze link.