SFC01 - Afstudeergroep (Bachelor/Master)

Doelgroep

Studenten die in de laatste fase van hun Bachelor of Master zitten, maar een stok achter de deur nodig hebben bij het afronden van hun Bachelor Eindproject (BEP) of afstudeeropdracht.

Leerdoelen

Continuïteit en regelmaat aanbrengen en vasthouden in de fase van het afstuderen door het stellen en uitvoeren van realistische doelen.

Inhoud

Tijdens deze bijeenkomsten deel je tips en ideeën met de andere deelnemers en bespreek je de doelen die je op korte of lange termijn wilt realiseren. Door het uitwisselen van ervaringen met medestudenten onderzoek je welke strategieën voor jou wel of niet werken. Voor deze groep wordt er van je verwacht dat je altijd (op tijd) aanwezig bent en je je eigen weektaak uitvoert. We verwachten dat je actief deelneemt, zowel aan je eigen studie, als in het stimuleren van anderen.

Startdata

Bijeenkomsten vinden het gehele jaar plaats op een vast uur per week.

Aanmelden kan door online een Persoonlijke Afspraak (individueel intakegesprek) te maken met een studiemanagementadviseur. Vermeld s.v.p. in de afspraak tekst voor welke de training je wilt volgen (bijvoorbeeld 'intakegesprek SFC01 Afstudeergroep')

Tijdens dit gesprek wordt bepaald of de training inderdaad past bij je hulpvraag. > Maak online een persoonlijke afspraak