SFC05 - Effectief studeren

Voor wie?

Met name voor eerstejaarsstudenten die moeite hebben met de studieaanpak op de universiteit. Misschien ging het VWO je heel makkelijk af, maar valt het studeren op de universiteit je tegen. Niet gek, er is veel veranderd en je hebt meer verantwoordelijkheden. Ben je tweedejaarsstudent en wil jij meer vaardigheden leren om efficiënter en effectiever te studeren? Natuurlijk mag je je dan ook aanmelden.

Wat levert het volgen van de training je op?

Leren is een kwestie van vaardigheden verwerven. De universiteit werkt heel anders dan het VWO, dus het zou zomaar eens kunnen zijn dat je een aantal vaardigheden nog niet ontwikkeld hebt. Na deze training heb je vaardigheden die nodig zijn om te studeren op de universiteit aangeleerd. Dit doe je op een manier die bij jou past, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk kunt studeren.

Hoe werkt het?

Je hebt veel materie te verwerken tijdens je studie. De uitdaging is daar overzicht over en grip op te krijgen. Heb je een duidelijk beeld van wat er van je wordt verwacht? Welke rol spelen colleges en instructies? Hoe maak jij je (week)planning? Kan je hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Hoe bereid je je voor op tentamens? Allemaal thema’s waaraan we tijdens deze training aandacht besteden, zodat jij je studie tot een succes maakt.

Aanmelden

Dus, wil jij onderzoeken hoe je jouw studie aanpak kan optimaliseren, meld je dan aan. Dit doe je door een intake meeting te plannen met een studiemanagement coach. In dit gesprek kijkt de coach samen met jou of de training op dit moment inderdaad bij jou past.  Je kunt een afspraak maken via deze link.