Ontwerpersopleidingen (EngD)

Ben jij een afgestudeerde young professional of ben je op dit moment een master op een technische universiteit aan het afronden? Ben je geïnteresseerd in technologisch ontwerpen en wil je graag je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Ben je expliciet op zoek naar een carrière in de industrie of het bedrijfsleven? Dan zijn de tweejarige post-master technologische ontwerpersopleidingen van de TU/e misschien wel wat voor jou!

Wat houdt een ontwerpersopleiding in?

De ontwerpersopleidingen zijn tweejarige, betaalde opleidingen op het gebied van technologisch ontwerpen. Na het behalen van je mastertitel van een technologische opleiding en een strenge selectie kun je een ontwerpersopleiding volgen. De opleidingen leiden tot de graad Engineering Doctorate (EngD). Tijdens de opleiding vergroot je je technologische kennis, maar leer je deze ook toe te passen in de praktijk. Daarnaast werk je aan je professionele vaardigheden om je carrièrekansen te vergroten. Net als bij een promotie krijg je de status van TU/e-werknemer. Je mag rekenen op salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontwerpersopleidingen

TU/e biedt de volgende 12 ontwerpersopleidingen. Meer informatie over de ontwerpersopleidingen in het algemeen en over een specifiek EngD-programma wordt aangeboden op de TU/e-website