EngD

Innovation Space Design Bootcamp: Developing an entrepreneurial mindset to deal with uncertainty in innovation processes

Ervaar challenge-based learning in een interdisciplinair team, werkend aan een real-life open-ended maatschappelijke uitdaging.

De cursus combineert het ontwerp en de engineering van een product/dienst/systeem met de ontwikkeling van nieuwe bedrijven. De cursus omvat geen colleges, maar studiostijl groepswerk en persoonlijke en teamontwikkeling. Er worden verschillende out-of-the box workshops gegeven, online of offline. Studenten worden gestimuleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces.

  • In het onderstaande overzicht zijn de PhD/EngD cursussen verbonden aan Innovation Space weergegeven met een link naar de Osiris cataloque voor de volledige beschrijvingen.
  • Het is ook mogelijk om keuzevakken te volgen bij partnerinstellingen van de TU/e. Kijk voor meer informatie over deze mogelijkheden hier.

Courses 2023-2024

  PDSHA120

Innovation Space Design Challenge: Innovation and entrepreneurship processes for impact

 

Ondernemerschap courses

Naast de innovation Space design challenge zijn er tal van cursussen die door verschillende afdelingen van de TU/e worden aangeboden, specifiek gericht op ondernemersvaardigheden voor PhD- en EngD-studenten. Of het nu gaat om brede vaardigheden zoals waardecreatie of het verkrijgen van de ondernemersmentaliteit, of om gerichte vaardigheden zoals ondernemersfinanciering, een heel overzicht is te vinden op deze aparte pagina.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met HRM Support afdeling van de TU/e via de form hieronder.