Studiemanagementadviseur

Studiemanagementadviseur

Studeren vereist zelfstandigheid en discipline. Ben je niet tevreden over je studievoortgang of vallen je resultaten tegen? Dan kan de studiemanagementadviseur je helpen om je studierendement te verbeteren.

Studiemanagement bestaat uit diverse vormen van ondersteuning. Je kunt gebruik maken van individuele coaching door één van de studiemanagement-adviseurs of van het groepsaanbod. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende trainingen die elk focussen op een specifiek onderwerp. De groepstrainingen voor het komende kwartiel kan je vinden in het bestand genaamd 'Group Training Sessions' op het einde van deze webpagina. 

Een overzicht van alle trainingen, ook buiten studie management om, kan worden gevonden door op de link te klikken op het einde van deze webpagina.  

Direct een persoonlijke afspraak inplannen

Als nieuw type coaching kunnen studenten nu ook een wandelsessie plannen met een van de studiemanagement adviseurs. Tijdens een sessie zal de intake buiten plaatsvinden tijdens een wandeling op de campus. Een regelmatig wandelingetje van 20 minuten kan al genoeg zijn om je hersens fit te houden en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Het maken van een individuele afspraak kan via het online afsprakenformulier via onderstaande knop:

*Onze online afsprakentool voldoet aan alle wettelijke verplichtingen van de wet op de privacy. We gebruiken de gegevens alleen als input voor de gesprekken. 

Ben je gediagnosticeerd met autisme of AD(H)D?

Dan kun je een afspraak maken met een studentenpsycholoog.

Direct naar