SFC02 - Training uitstelgedrag aanpakken

Doelgroep

Studenten, vanaf het tweede jaar van de bachelor, die zichzelf steeds weer voornemen om aan de slag te gaan, maar het toch niet doen. Ze lopen hierdoor studievertraging op en missen de aansluiting in het reguliere onderwijsprogramma.

Leerdoelen

  • leren herkennen van uitstelgedrag en de redenen van uitstellen;
  • het organiseren van je studie;
  • consequenter en efficiënter omgaan met je tijd.

Inhoud

"Morgen ga ik echt beginnen!" Als je je vandaag met die gedachte bezighoudt is deze training wellicht iets voor jou. Indien je regelmatig je studietaken uitstelt, uiteindelijk tot het laatste moment wacht en daardoor minder vakken haalt dan je had willen halen, dan kun je bij ons terecht! In deze training wordt de nadruk gelegd op het organiseren van je studie en je leven eromheen. Natuurlijk wordt aandacht besteed aan studiemanagement, maar ook aan de redenen waarom je dingen uitstelt.

Startdata

Bijeenkomsten vinden het gehele jaar plaats op een vast uur per week.

Aanmelden kan door online een Persoonlijke Afspraak (individueel intakegesprek) te maken met een studiemanagementadviseur. Vermeld s.v.p. in de afspraak tekst voor welke de training je wilt volgen (bijvoorbeeld "intakegesprek SFC02 Training Uitstelgedrag Aanpakken")

Tijdens dit gesprek wordt bepaald of de training inderdaad past bij je hulpvraag. > Maak online een persoonlijke afspraak