Service

Het uitgangspunt van de notebookregeling is dat je als Bachelorstudent vier jaar lang beschikt over een goed werkende notebook. Onderhoud, garantie en verzekering dragen hier zorg voor.

Onzorgvuldig of oneigenlijk gebruik van je notebook kunnen ervoor zorgen dat deze komen te vervallen.

Garantie en onderhoud

Heb je een notebook aangeschaft, dan heb je vier jaar gedurende je studie recht op garantie en onderhoud.

Indien je als student een probleem hebt met je notebook, staat het LIS Services Student ter beschikking voor het oplossen van je problemen. Kan het niet direct opgelost worden? Dan krijg je een leensysteem.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen hardware en software problemen. De software problemen worden opgelost door LIS Services Student, de kosten hiervoor komen voor rekening van TU/e. Onderhoud aan de hardware wordt door LIS Services Student uitbesteed. Indien je probleem onder de garantie of verzekering valt betaal je hiervoor geen kosten (houd bij de verzekering wel rekening met een eigen risico). Valt je probleem niet onder garantie of verzekering dan zijn de kosten uiteraard voor eigen rekening.

Indien je stopt met je studie aan de TU/e en je behoudt je notebook, dan kun je aanspraak blijven maken op de fabrieksgarantie (in de meeste gevallen 3 jaar).

Let op!
Bovenstaande zaken gelden alleen indien je deelneemt aan de notebookregeling. Indien je besluit niet deel te nemen, kun je alleen gebruik maken van LIS Services voor problemen met TU/e software.

Verzekering

Als deelnemer aan de notebookregeling kun je gebruik maken van de collectieve verzekering die TU/e heeft afgesloten. De volledige verzekeringsvoorwaarden zijn te vinden op de website van LIS Services Student .

Usercode/password

Iedere student krijgt een eigen usercode/password waarmee je toegang hebt tot het netwerk, internet, mail en alles wat de TU/e ter beschikking stelt. Ook bestaat hiermee de mogelijkheid een eigen homepage te maken.

Wireless

Vrijwel de hele TU-campus is uitgerust met wireless verbindingen.

KANS

Iedere notebook bevat bij uitlevering standaard een versie van CtrlWORK. Dit is software ter voorkoming van KANS-klachten.

Wanneer geen prijs gesteld wordt op deze software kan het programma uitgezet worden. Verder biedt het Studentensportcentrum gratis KANS workshops en oefengerichte trainingen aan.

Direct naar