Online systemen

Major BBT en major MWT

Major BBT en major MWT

De informatie op deze pagina geldt zowel voor de major Biomedische Technologie als de major Medische Wetenschappen en Technologie. 

Tijdens je studie op de TU/e zul je regelmatig gebruik maken van verschillende online systemen. Hieronder zijn een aantal systemen uitgelicht, maar het complete overzicht met meer informatie en instructies vind je op de volgende pagina: Online systemen

My TU/e Via het dashboard van My TU/e heb je toegang tot alle systemen die jij nodig hebt tijdens je studie.  
Osiris Via OSIRIS schrijf je je in voor vakken en tentamens, maar ook je studievoortgang wordt hierin bijgehouden. Zo zie je direct hoe veel studiepunten je hebt en wat je nog moet doen.   
MyTimetable  In MyTimetable vind je alle informatie met betrekking tot je rooster.  
Canvas en pagina 8G005

Canvas is het Learning Management System van de TU/e. In dit systeem vind je het cursusmateriaal van de vakken die je volgt. Verder vind je ook informatie over het tentamen, opdrachten, deadlines en algemene mededelingen vanuit het vak. 

Verder is er ook de 8G005 pagina. Op deze pagina worden belangrijke mededelingen geplaatst en het is dus van groot belang dat je je hiervoor aanmeldt. Binnen deze pagina zijn ook nog aparte groepen voor het jaar waarin je studeert (Bachelor jaar 1, 2 en 3 en Master). Zorg ervoor dat je jezelf ook voor deze groep aanmeldt.  

Ruimte reserveren Via de applicaties Planon en Outlook kun je eenvoudig zelf vergaderruimtes en studie-/werkplekken vinden en reserveren.
Printen  Op de TU/e campus is het mogelijk om te printen met een zogeheten Multi Functionele Printer (MFP). Met dit device kan geprint, gekopieerd en gescand worden.  Dit is het standaard device voor alle gebruikers met een campuskaart en een TU/e account.
PlanApp Met de PlanApp kan je een persoonlijk studieplan samenstellen. De PlanApp is geïntegreerd in Osiris en weet daarom welke onderdelen van je opleiding verplicht zijn. Je basis- en majorvakken zijn dus al toegevoegd, maar je kan zelf nog USE vakken en keuzevakken toevoegen.  
Administratiekosten regeling  Als je je niet op tijd hebt aangemeld voor een vak in het volgend kwartiel of een tentamen in het huidige kwartiel kun je gebruik maken van de administratiekostenregeling.